Over Ikwilsportvoeding.nl

Ikwilsportvoeding.nl is in 2017 opgericht door Maarten Strijbosch en Edwin Dasselaar. Eind 2015 is Maarten begonnen met Flapjack.nl, begin 2016 heeft Edwin zich bij het bedrijf aangesloten. Beide zijn ex-student en fanatiek duursporter; ze weten dus precies wat de prijsbewuste sporter nodig heeft.

Vaak kreeg Flapjack Nederland de vraag of er naast repen ook gelletjes en andere sportvoeding wordt verkocht. Tot nu toe hebben we hier steeds “nee” op moeten verkopen, maar vanaf 2017 is onze nieuwe website www.ikwilsportvoeding.nl online waar je naast Flapjacks ook een uitgebreid assortiment aan sportvoeding kan bestellen. Zo kan je al je sportvoeding in één keer inslaan en bespaar je verzendkosten. Na gedegen onderzoek hebben we er voor gekozen om naast Flapjacks de producten van HIGH5, Powerbar en Enervit in ons assortiment op te nemen.

Wij streven ernaar om kwalitatief goede producten aan te bieden tegen scherpe prijzen. Ook heeft ikwilsportvoeding.nl duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bijna al het verpakkingsmateriaal is gerecycled en veel pakketjes worden met de fiets weggebracht.