Ikwilsportvoeding.nl is in 2017 opgericht door Maarten Strijbosch en Edwin Dasselaar. Sinds januari 2020 heeft Hans Hendriks, triatleet in hart en nieren het stokje overgenomen.

Hans Hendriks stelt zich graag aan je voor:

Als ervaren (interim)manager met een financiële achtergrond ben ik altijd getriggerd geweest door de mensen met wie ik samengewerkt heb. En het is deze interesse in wat mensen beweegt, hen motiveert en bezighoudt dat ik in de sportvoeding terecht ben gekomen.

Na decennialang een fervent wielrenner te zijn geweest ben ik in de zomer van 2016 bevangen door het triathlonvirus tijdens de Iron Man in Maastricht.

Tijdens de vele trainingen en diverse wedstrijden daaropvolgend is mij het belang van een goede en uitgebalanceerde (sport)voeding duidelijk geworden. En om nu mijn sport en het ondersteunen van andere sporters te kunnen combineren is gewoon geweldig.

De missie van ikwilsportvoeding.nl leeft ongewijzigd voort. Ons team is gedreven en met liefde voor de sport streven we ernaar om kwalitatief goede producten aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daar staan we voor en gaan we voor.