Ikwilsportvoeding.nl is in 2017 opgericht door Maarten Strijbosch en Edwin Dasselaar. Sinds januari 2020 heeft Hans Hendriks, enthousiast triatleet, de onderneming overgenomen.

Hans Hendriks stelt zich graag aan je voor.

Als ervaren (interim)manager met een financiƫle achtergrond ben ik altijd getriggerd geweest door de business in combinatie met de mensen met wie ik samengewerkt heb. En het is deze interesse in wat mensen beweegt, hen motiveert en bezighoudt dat ik in de sportvoeding terecht ben gekomen.

Na decennialang een fervent wielrenner te zijn geweest ben ik in de zomer van 2016 bevangen door het triathlonvirus tijdens de Iron Man in Maastricht.

Tijdens de vele trainingen en diverse wedstrijden daaropvolgend is mij het belang van een goede en uitgebalanceerde (sport)voeding duidelijk geworden. En om nu mijn sport en het ondersteunen van andere sporters te kunnen combineren is gewoon geweldig.

De missie van ikwilsportvoeding.nl leeft ongewijzigd voort. Ons team is gedreven en met de liefde voor de sport streven we ernaar om kwalitatief goede producten aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daar staan we voor en gaan we voor.

Vanuit mijn betrokkenheid bij de mensen en bij kinderen in het bijzonder, wil ik met ikwilsportvoeding.nl bijdragen aan de ontwikkeling van alleenstaande en weeskinderen in RoemeniĆ«. Ik heb deze tehuizen zelf bezocht en mogen ervaren hoe elke hulp welkom is. Vandaar dat een deel van onze omzet naar de stichting Wannaā€™ Help in Klimmen gaat.